Pasaulio virtuvės

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

 ŠVIESUS SOJŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 150mlSudedamosios dalys: vanduo, druska, sojų pupelės 11%, baltasis cukrus, kvietiniai miltai, konservantas (E211), skonio st...

Džiovinti KINIŠKI SHIITAKE grybai, Diamond, 50 g  Džiovinti Shiitake grybai (lot. Lentinula edodes, liet. valgomasis dantenis) - tai labai aromatingi grybai, dė...

 SOJŲ PADAŽAS DOUBLE DELUXE Lee Kum Kee, 150mlSudedamosios dalys: vanduo, druska, sojų pupelės 11%, cukrus, kvietiniai miltai.Sudėtyje yra: sojos, kviečių.

Džiovinti JUODIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g  Kruopščiai atrinkti ir išdžiovinti juodieji ausiagrybiai (Fungus, Kinijoje vadinami Muer) yra labai populiarūs...

Džiovinti BALTIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g  Baltieji ausiagrybiai (Fungus) kinų virtuvėje vertinami dėl stangrumo ir traškumo. Šioje egzotiškoje virtuvėje...

 TAMSUS SOJŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 150mlSudedamosios dalys: sojų padažas 60% (vanduo, druska sojos pupelės, kvietiniai miltai), dažikliai (E150a, E150c), skonio...

RYŽIŲ ACTAS, Diamond, 610 ml Ir maistas, ir vaistas! Dažniausiai ryžių actas naudojamas Azijos virtuvėje, taip pat salotoms, sriuboms, padažams. Gaminant suši,...

 SOJŲ PADAŽAS DOUBLE DELUXE Lee Kum Kee, 150mlSudedamosios dalys: vanduo, druska, sojų pupelės 11%, cukrus, kvietiniai miltai.Sudėtyje yra: sojos, kviečių.

RYŽIŲ ACTAS, Diamond, 610 ml Ir maistas, ir vaistas! Dažniausiai ryžių actas naudojamas Azijos virtuvėje, taip pat salotoms, sriuboms, padažams. Gaminant suši,...