Pasaulio virtuvės
Kategorijos
ŠVIESUS SOJŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 150mlSudedamosios dalys: vanduo, druska, sojų pupelės 11%, baltasis cukrus, kvietiniai miltai, konservantas (E211), skonio st...
Džiovinti KINIŠKI SHIITAKE grybai, Diamond, 50 g Džiovinti Shiitake grybai (lot. Lentinula edodes, liet. valgomasis dantenis) - tai labai aromatingi grybai, dė...
MARINUOTAS IMBIERAS, Fudo, 200g Marinuotas imbieras naudojamas skonio receptoriams "atgaivinti" - paragavę vieno skonio suši, prieš ragaudami kito skonio, suva...
SOJŲ PADAŽAS DOUBLE DELUXE Lee Kum Kee, 150mlSudedamosios dalys: vanduo, druska, sojų pupelės 11%, cukrus, kvietiniai miltai.Sudėtyje yra: sojos, kviečių.
Džiovinti JUODIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g Kruopščiai atrinkti ir išdžiovinti juodieji ausiagrybiai (Fungus, Kinijoje vadinami Muer) yra labai populiarūs...
Džiovinti BALTIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g Baltieji ausiagrybiai (Fungus) kinų virtuvėje vertinami dėl stangrumo ir traškumo. Šioje egzotiškoje virtuvėje...
TAMSUS SOJŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 150mlSudedamosios dalys: sojų padažas 60% (vanduo, druska sojos pupelės, kvietiniai miltai), dažikliai (E150a, E150c), skonio...
JŪROS DUMBLIŲ lapai suši gaminti, Fudo, 25 g Nori - japoniškas jūros dumblių lapų pavadinimas. Nori naudojami suši gamybai.Puiki idėja vakarėliui - suši gaminim...
RYŽIŲ ACTAS, Diamond, 610 ml Ir maistas, ir vaistas! Dažniausiai ryžių actas naudojamas Azijos virtuvėje, taip pat salotoms, sriuboms, padažams. Gaminant suši,...