Pasaulio virtuvės

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

 ŠVIESUS SOJŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 150mlSudedamosios dalys: vanduo, druska, sojų pupelės 11%, baltasis cukrus, kvietiniai miltai, konservantas (E211), skonio st...

TAMSUS sojos padažas, Yamasa, 500 mlYamasa sojų padažai yra natūralios fermentacijos ir pagaminti iš kruopsčiai atrinktų nemodifikuotų sojos pupelių, kviečių, j...

Džiovinti KINIŠKI SHIITAKE grybai, Diamond, 50 g  Džiovinti Shiitake grybai (lot. Lentinula edodes, liet. valgomasis dantenis) - tai labai aromatingi grybai, dė...

Sojos padažas SU MAŽIAU DRUSKOS, Yamasa, 150 mlYamasa sojų padažai yra natūralios fermentacijos ir pagaminti iš kruopsčiai atrinktų nemodifikuotų sojos pupelių,...

 SOJŲ PADAŽAS DOUBLE DELUXE Lee Kum Kee, 150mlSudedamosios dalys: vanduo, druska, sojų pupelės 11%, cukrus, kvietiniai miltai.Sudėtyje yra: sojos, kviečių.

TERIYAKI padažas, Yamasa, 300 ml Yamasa gaminami padažai yra natūralios fermentacijos ir pagaminti iš kruopsčiai atrinktų nemodifikuotų sojos pupelių, kviečių,...

Džiovinti JUODIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g  Kruopščiai atrinkti ir išdžiovinti juodieji ausiagrybiai (Fungus, Kinijoje vadinami Muer) yra labai populiarūs...

Džiovinti BALTIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g  Baltieji ausiagrybiai (Fungus) kinų virtuvėje vertinami dėl stangrumo ir traškumo. Šioje egzotiškoje virtuvėje...