Maisto gaminimas

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

Antano Astrausko knyga „Per barzdą varvėjo...“: svaigiųjų gėrimų istorija Lietuvoje yra pirmas rimtas tyrimas, skirtas lietuviškų tradicinių alkoholinių gėrimų...

Albumą „Tradiciniai lietuvių pasninko valgiai“ sudarė Kulinarinio paveldo fondo direktorė, etnologė Birutė Imbrasienė. Šioje knygoje pateikiami tradicinių lietu...

Anthony Bourdainas gimė 1956 m. Niujorke prancūzų kilmės amerikiečio šeimoje. Baigė garsųjį Amerikos kulinarijos institutą. Tačiau tikriausiai ne vien dėl to ši...

Blynų istorija siekia žilą senovę. Kokių tik receptų neprigalvoja šio patiekalo mėgėjai! Galime drąsiai tvirtinti: kiek šeimininkių - tiek ir blynų receptų. Jie...

Makaronų valgiai

21.85 €

„Makaronų valgiai“ 109 paprasti nebrangių ir gardžių makaronų patiekalų receptai. Pavartę šią knygą, įsitikinsite, kad iš paprasčiausio makaronų pakelio per pus...

Gaiviosios salotos

22.87 €

Gaivios daržovių ar vaisių salotos, ko gero, - pats tinkamiausias pasirinkimas šiltuoju metų laiku. Salotos daro mūsų valgiaraštį įvairesnį, išradingai patiekto...

Lietuvos virėja

61.67 €

„Lietuvos virėjos“ autorė Vincenta Zavadska pirmuosius knygos leidimus paslaptingai pasirašė inicialais W. A. L. Z. Kas ji buvo, šią paslaptį žinojo visi – poni...

Filosofams jis davė pretekstą amžinai ginčytis dėl pirmumo, liliputams - priežastį kariauti. Persai jų dovanoja jauniesiems per vestuves kaip vaisingumo simbol...

Konservavimas - nė mėnesio darbas: nuo pat vasaros pradžios imamės ruošti rūgštynių, špinatų ir rabarbarų atsargas. Nespėjame nė apsidairyti, kai daržuose prisi...