Pasaulio virtuvės
Kategorijos
KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 1 l Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvapniau...
Balzamiko actas SU ČIOBRELIŲ MEDUMI, Gaea, 250mlAukščiausios rūšies balzamiko actas su čiobrelių medumi užims garbingą vietą Jūsų virtuvėje! Tradicinis senovės...
Aukščiausios kokybės KALAMATA regiono alyvuogių aliejus, šalto spaudimo, Gaea, 500 ml Šio alyvuogių aliejus kilmė - Kalamata regionas, pietų Peloponese, Graikij...
Miltų mišinys TEMPURA tešlai gaminti, Tippy, 150 g Tempura tešla naudojama gaminant tradicinius japoniškus patiekalus, paruoštus su traškia tešlos plutele. Su...
KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 200 ml Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvap...
KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 200 ml Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvap...
Miltų mišinys TEMPURA tešlai gaminti, Tippy, 150 g Tempura tešla naudojama gaminant tradicinius japoniškus patiekalus, paruoštus su traškia tešlos plutele. Su...
KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 200 ml Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvap...
KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 200 ml Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvap...