Pasaulio virtuvės

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 1 l Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvapniau...

Miltų mišinys TEMPURA tešlai gaminti, Tippy, 150 g Tempura tešla naudojama gaminant tradicinius japoniškus patiekalus, paruoštus su traškia tešlos plutele.  Su...

KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 200 ml  Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvap...

KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 200 ml  Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvap...

Miltų mišinys TEMPURA tešlai gaminti, Tippy, 150 g Tempura tešla naudojama gaminant tradicinius japoniškus patiekalus, paruoštus su traškia tešlos plutele.  Su...

KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 200 ml  Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvap...

KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 200 ml  Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvap...

KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 1 l Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvapniau...

KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 1 l Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvapniau...