Pasaulio virtuvės

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

Džiovinti KINIŠKI SHIITAKE grybai, Diamond, 50 g  Džiovinti Shiitake grybai (lot. Lentinula edodes, liet. valgomasis dantenis) - tai labai aromatingi grybai, dė...

MARINUOTAS IMBIERAS, Fudo, 200g  Marinuotas imbieras naudojamas skonio receptoriams "atgaivinti" - paragavę vieno skonio suši, prieš ragaudami kito skonio, suva...

Džiovinti JUODIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g  Kruopščiai atrinkti ir išdžiovinti juodieji ausiagrybiai (Fungus, Kinijoje vadinami Muer) yra labai populiarūs...

Džiovinti BALTIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g  Baltieji ausiagrybiai (Fungus) kinų virtuvėje vertinami dėl stangrumo ir traškumo. Šioje egzotiškoje virtuvėje...

JŪROS DUMBLIŲ lapai suši gaminti, Fudo, 25 g Nori - japoniškas jūros dumblių lapų pavadinimas. Nori naudojami suši gamybai.Puiki idėja vakarėliui - suši gaminim...

ŠVELNUS PAPRIKOS padažas, Baktat, 295 ml  Suteikite patiekalams egzotiškų rytietiškų skonių! Švelnus paprikos padažas nedegina ir suteikia neįprastą, pikantišką...

RYŽIŲ ACTAS, Diamond, 610 ml Ir maistas, ir vaistas! Dažniausiai ryžių actas naudojamas Azijos virtuvėje, taip pat salotoms, sriuboms, padažams. Gaminant suši,...

TAHINI - sezamo sėklų pasta, Baktat, 300 g  Tahini (arba sezamo sviestas) yra grūstų arba maltų sezamo sėklų pasta, naudojama kaip maistingas gardus priedas ar...

ŠVELNUS PAPRIKOS padažas, Baktat, 295 ml  Suteikite patiekalams egzotiškų rytietiškų skonių! Švelnus paprikos padažas nedegina ir suteikia neįprastą, pikantišką...