Konservuoti vaisiai, daržovės

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

BAKTAT Konservuotos virtos raudonosios pupelės, 400g   Sudėtis: raudonosios pupelės, vanduo, druska, antioksidantas (askorbo rūgštis).

Marinuoti burokėliai obuolių sultyse Rūgpienių kaimo, 500g Tiesiog tobulas produktas šaltibarščiams ar burokėlių sriubai ruošti, kaip garnyras prie mėsos ar dar...

"BAKTAT" Konservuoti virti avinžirniai, 400g   Sudėtis:  avinžirniai, vanduo, druska, antioksidantas: askorbo rūgštis.

"BAKTAT" Nulupti pomidorai savo sultyse, 800g   Sudėtis: pomidorai, pomidorų sultys, citrinų rūgštis, druska.

"BAKTAT" Konservuoti virti avinžirniai, 800g   Sudėtis: avinžirniai, vanduo, druska, antioksidantas (askorbo rūgštis).

"BAKTAT" Marinuota aitrioji paprika, 700g  Sudėtis: aitrioji paprika, vanduo, actas, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, stabilizatori...

"BAKTAT" Juodosiosalyvuogės-mažai druskos, 350g   Sudėtis: juodosios alvuogės, druska, konservantai: natrio sorbatas, laktatas.

HUMUSAS - avinžirnių ir sezamo sėklų užtepas, Baktat, 330 g Humusas - Artimųjų Rytų, arabų virtuvėse ypatingai populiarus padažas, pagamintas iš trintų avinžirn...

Konservuoti žalieji žirneliai BAKTAT, 400g    Sudėtis: žalieji žirneliai, vanduo, duska, antioksidantas: citrinų rūgštis.