Konservuoti vaisiai, daržovės

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

BAKTAT Konservuotos virtos raudonosios pupelės, 400g   Sudėtis: raudonosios pupelės, vanduo, druska, antioksidantas (askorbo rūgštis).

"BAKTAT" Konservuoti virti avinžirniai, 400g   Sudėtis:  avinžirniai, vanduo, druska, antioksidantas: askorbo rūgštis.

"BAKTAT" Nulupti pomidorai savo sultyse, 800g   Sudėtis: pomidorai, pomidorų sultys, citrinų rūgštis, druska.

"BAKTAT" Konservuoti virti avinžirniai, 800g   Sudėtis: avinžirniai, vanduo, druska, antioksidantas (askorbo rūgštis).

"BAKTAT" Marinuota aitrioji paprika, 700g  Sudėtis: aitrioji paprika, vanduo, actas, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, stabilizatori...

"BAKTAT" Juodosiosalyvuogės-mažai druskos, 350g   Sudėtis: juodosios alvuogės, druska, konservantai: natrio sorbatas, laktatas.

HUMUSAS - avinžirnių ir sezamo sėklų užtepas, Baktat, 330 g Humusas - Artimųjų Rytų, arabų virtuvėse ypatingai populiarus padažas, pagamintas iš trintų avinžirn...

Konservuoti žalieji žirneliai BAKTAT, 400g    Sudėtis: žalieji žirneliai, vanduo, duska, antioksidantas: citrinų rūgštis. 

Vynuogių lapų balandėliai aliejuje BAKTAT, 280g    Sudėtis: svogūnai, vynuogių lapai, ryžiai, saulėgrąžų aliejus, prieskonių mišinys, druska, cukrus, rūgštingum...