Maisto gaminimas
Kategorijos
Blynų istorija siekia žilą senovę. Kokių tik receptų neprigalvoja šio patiekalo mėgėjai! Galime drąsiai tvirtinti: kiek šeimininkių - tiek ir blynų receptų. Jie...
„Makaronų valgiai“ 109 paprasti nebrangių ir gardžių makaronų patiekalų receptai. Pavartę šią knygą, įsitikinsite, kad iš paprasčiausio makaronų pakelio per pus...
Filosofams jis davė pretekstą amžinai ginčytis dėl pirmumo, liliputams - priežastį kariauti. Persai jų dovanoja jauniesiems per vestuves kaip vaisingumo simbol...
Gaivios daržovių ar vaisių salotos, ko gero, - pats tinkamiausias pasirinkimas šiltuoju metų laiku. Salotos daro mūsų valgiaraštį įvairesnį, išradingai patiekto...
Konservavimas - nė mėnesio darbas: nuo pat vasaros pradžios imamės ruošti rūgštynių, špinatų ir rabarbarų atsargas. Nespėjame nė apsidairyti, kai daržuose prisi...
Vidurvasaris - tai laikas, kai rūpestingi šeimininkai pasiraitoja rankoves, išsirikiuoja per žiemą ištuštintus stiklainius ir prisiminę, kokius gardumynus šeima...
Knyga „Vertingiausi maisto produktai“ atsakys į šiuos klausimus ir padės jums: Išsirinkti iš daugiau kaip 200 daržovių, grybų, pupinių daržovių, vaisių, riešutų...
200 neįtikėtinų receptų gaminti mėgstantiems žmonėms. Čia rasite sveikų užkandžių, patiekalų visai šeimai, paskutinę minutę ruošiamų patiekalų vakarėliams, įvai...
Nuostabi kulinarinė knyga „Smagu ruošti, gardu valgyti“ - tai puikus kasdieninių ir šventinių patiekalų rinkinys. Čia rasite daugiau nei 300 pamėgtų įprastinių...