Maisto gaminimas

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

Knygoje aprašytos medžiojamųjų žvėrių ir paukščių mėsos savybės, apdorojimo, saugojimo, kulinarinio paruošimo pagrindai. Pateikiama apie 700 žvėrienos ir paukšt...

Saltimbocca, guliašas, daugiauryžis, įdaryti prancūziškieji pyragai, šokoladiniai skanumynai - ar tikrai tai gali pagaminti tik virtuvės virtuozai? Netiesa! pas...

Varškės sūrio pyragas, biskvitinis vyniotinis, Švarcvaldo vyšnių tortas, štrudelis su aguonų įdarų, keksiukai - ar tikrai tai gali pagaminti tik virtuvės virtuo...

Tobulinti savo virimo įgūdžius be ypatingo teorinio pasirengimo Jums padės šios knygos skyriai: „Valgių parinkimas", „Priedų parinkimas ir valgių puošimas", „Vi...