Maisto gaminimas

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

Knygoje aprašytos medžiojamųjų žvėrių ir paukščių mėsos savybės, apdorojimo, saugojimo, kulinarinio paruošimo pagrindai. Pateikiama apie 700 žvėrienos ir paukšt...

Knygoje surinkti viso trolių Mumių slėnio mėgstamiausi patiekalai, pavyzdžiui, Snusmumriko žirnienė, alkano Mumio bulvių apkepas ir Tolimosios salos avižinis sk...

Saltimbocca, guliašas, daugiauryžis, įdaryti prancūziškieji pyragai, šokoladiniai skanumynai - ar tikrai tai gali pagaminti tik virtuvės virtuozai? Netiesa! pas...

Varškės sūrio pyragas, biskvitinis vyniotinis, Švarcvaldo vyšnių tortas, štrudelis su aguonų įdarų, keksiukai - ar tikrai tai gali pagaminti tik virtuvės virtuo...

Tobulinti savo virimo įgūdžius be ypatingo teorinio pasirengimo Jums padės šios knygos skyriai: „Valgių parinkimas", „Priedų parinkimas ir valgių puošimas", „Vi...