Maisto gaminimas

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

Antano Astrausko knyga „Per barzdą varvėjo...“: svaigiųjų gėrimų istorija Lietuvoje yra pirmas rimtas tyrimas, skirtas lietuviškų tradicinių alkoholinių gėrimų...

Albumą „Tradiciniai lietuvių pasninko valgiai“ sudarė Kulinarinio paveldo fondo direktorė, etnologė Birutė Imbrasienė. Šioje knygoje pateikiami tradicinių lietu...

Anthony Bourdainas gimė 1956 m. Niujorke prancūzų kilmės amerikiečio šeimoje. Baigė garsųjį Amerikos kulinarijos institutą. Tačiau tikriausiai ne vien dėl to ši...

Ilzė Jansonė jau 35 metus praktikuoja žiniuonišką veiklą. Ji yra 5000 patiekalų ir 300 gydomųjų fitoterapinių receptų autorė. Knygos pradžioje autorė yra sudari...

Ši knygelė jums padės apsispręsti – valgyti ar nevalgyti pusryčių. Jei valgyti – tai ką ir kiek? Ką duoti vaikams per pusryčius? Ką pusryčiams valgė mūsų protėv...

Lietuvos virėja

61.67 €

„Lietuvos virėjos“ autorė Vincenta Zavadska pirmuosius knygos leidimus paslaptingai pasirašė inicialais W. A. L. Z. Kas ji buvo, šią paslaptį žinojo visi – poni...

Knygos autorė teigia, jog kiekvienas veiksmas turi turėti tikslą, nes tikslo neturėjimas yra pražūtingas ir veikėjui ir jo darbui. Koks yra Jūsų žiemos atsargų...

Pagaliau žmonės turi žinoti apie svorio augimo priežastis ir visus nesąmoningus patarimus, kuriuos girdėjome ligi šiol, kaip sustabdyti svorio augimą ir išlaiky...

Britas virtuvės šefas Hugh Fearnley-Whittingstallas (Hju Fernlis-Vitingstolas) yra keliasdešimties kulinarinių knygų autorius. Jau daugiau nei penkiolika metų C...