Maisto gaminimas

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

Antano Astrausko knyga „Per barzdą varvėjo...“: svaigiųjų gėrimų istorija Lietuvoje yra pirmas rimtas tyrimas, skirtas lietuviškų tradicinių alkoholinių gėrimų...

Albumą „Tradiciniai lietuvių pasninko valgiai“ sudarė Kulinarinio paveldo fondo direktorė, etnologė Birutė Imbrasienė. Šioje knygoje pateikiami tradicinių lietu...

Anthony Bourdainas gimė 1956 m. Niujorke prancūzų kilmės amerikiečio šeimoje. Baigė garsųjį Amerikos kulinarijos institutą. Tačiau tikriausiai ne vien dėl to ši...

Tai antroji knygos „Geriausi receptai“ knyga ( 2-ji dalis ). Šeimininkės čia ras daug salotų ir kitų valgių receptų, jų paruošimo būdai, reikiamas kiekis maisto...

Lietuvos virėja

61.67 €

„Lietuvos virėjos“ autorė Vincenta Zavadska pirmuosius knygos leidimus paslaptingai pasirašė inicialais W. A. L. Z. Kas ji buvo, šią paslaptį žinojo visi – poni...

Mūsų leidinys ”Geriausi receptai” skirtas maisto gaminimo profesionalams ir mėgėjams. Čia galima rasti įvairių receptų, nuo paprastų iki ypatingų. Taip pat pate...

Dviejų receptų knygų rinkinys:Mūsų leidinys ”Geriausi receptai” skirtas maisto gaminimo profesionalams ir mėgėjams. Čia galima rasti įvairių receptų, nuo papras...

Britas virtuvės šefas Hugh Fearnley-Whittingstallas (Hju Fernlis-Vitingstolas) yra keliasdešimties kulinarinių knygų autorius. Jau daugiau nei penkiolika metų C...