Maisto gaminimas

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

Antano Astrausko knyga „Per barzdą varvėjo...“: svaigiųjų gėrimų istorija Lietuvoje yra pirmas rimtas tyrimas, skirtas lietuviškų tradicinių alkoholinių gėrimų...

Albumą „Tradiciniai lietuvių pasninko valgiai“ sudarė Kulinarinio paveldo fondo direktorė, etnologė Birutė Imbrasienė. Šioje knygoje pateikiami tradicinių lietu...

Anthony Bourdainas gimė 1956 m. Niujorke prancūzų kilmės amerikiečio šeimoje. Baigė garsųjį Amerikos kulinarijos institutą. Tačiau tikriausiai ne vien dėl to ši...

Antrojoje knygoje ne tik gausu seilę varvinti skatinančių įvairiataučių skanėstų receptų, ši knyga įdomi ir naudinga - pateikiama daug istorinių žinių apie duon...

Gaminame su šeima

10.99 €

Puiki naujiena norintiems gaminti kartu su Šeimos nariais. Turint šią knygą virtuvėje kartu gali šeimininkauti visa šeima! Turite mažylių? Jie taip pat ras įdom...

Puikus, praktiškas kalendorius Jūsų virtuvei.12 specialiai atrinktų receptų kiekvienam metų mėnesiui.

Lietuvos virėja

61.67 €

„Lietuvos virėjos“ autorė Vincenta Zavadska pirmuosius knygos leidimus paslaptingai pasirašė inicialais W. A. L. Z. Kas ji buvo, šią paslaptį žinojo visi – poni...

Šioje knygoje rasite virš 100 receptų: įvairios duonos ("juodos", "baltos", įdarytos), bandelės, pyragai, glaistai, aptepai, keliasdešimt įdarų pyragėliams. Iš...

Britas virtuvės šefas Hugh Fearnley-Whittingstallas (Hju Fernlis-Vitingstolas) yra keliasdešimties kulinarinių knygų autorius. Jau daugiau nei penkiolika metų C...