Maisto gaminimas

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

Antano Astrausko knyga „Per barzdą varvėjo...“: svaigiųjų gėrimų istorija Lietuvoje yra pirmas rimtas tyrimas, skirtas lietuviškų tradicinių alkoholinių gėrimų...

„Brangūs skaitytojai, nenustebkite, kad aš, Darja Doncova, parašiau ne detektyvą, o valgių knygą. Seniai renku receptus. Triūsti prie viryklės - laiko gaila, to...

Rusų detektyvo žvaigždė jai būdinga lengva ir ironiška forma dalijasi su skaitytojais 22 pasaulio šalių, net tokių egzotiškų kaip Sirija ir Kuba, virtuvių recep...

Albumą „Tradiciniai lietuvių pasninko valgiai“ sudarė Kulinarinio paveldo fondo direktorė, etnologė Birutė Imbrasienė. Šioje knygoje pateikiami tradicinių lietu...

Esu tvirtai įsitikinusi: jei norite, kad patiekalas būtų skanus, jį reikia gaminti su malonumu! "Trečiojoje tinginės valgių knygoje. Gyvenimo šventė" likau išti...

Anthony Bourdainas gimė 1956 m. Niujorke prancūzų kilmės amerikiečio šeimoje. Baigė garsųjį Amerikos kulinarijos institutą. Tačiau tikriausiai ne vien dėl to ši...

Lietuvos virėja

61.67 €

„Lietuvos virėjos“ autorė Vincenta Zavadska pirmuosius knygos leidimus paslaptingai pasirašė inicialais W. A. L. Z. Kas ji buvo, šią paslaptį žinojo visi – poni...

Britas virtuvės šefas Hugh Fearnley-Whittingstallas (Hju Fernlis-Vitingstolas) yra keliasdešimties kulinarinių knygų autorius. Jau daugiau nei penkiolika metų C...