Maisto gaminimas

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

Antano Astrausko knyga „Per barzdą varvėjo...“: svaigiųjų gėrimų istorija Lietuvoje yra pirmas rimtas tyrimas, skirtas lietuviškų tradicinių alkoholinių gėrimų...

Albumą „Tradiciniai lietuvių pasninko valgiai“ sudarė Kulinarinio paveldo fondo direktorė, etnologė Birutė Imbrasienė. Šioje knygoje pateikiami tradicinių lietu...

Anthony Bourdainas gimė 1956 m. Niujorke prancūzų kilmės amerikiečio šeimoje. Baigė garsųjį Amerikos kulinarijos institutą. Tačiau tikriausiai ne vien dėl to ši...

Vaisių pyragai, šventiniai sausainiai, pyragėliai su grietinėle, vaisiniai keksai... Šioje knygoje pateikta daugybė receptų smaguriams ir besočiams... Trylikoje...

Čia siūlomi nepaprastai gardūs ir maistingi patiekalai atitinka šiuolaikinius sveiko maitinimosi reikalavimus, be to, yra ne tik lengvai virškinami, bet ir leng...

Trūksta laiko gaminti valgį? Įgriso šaldyti, konservuoti ar kitaip iš anksto paruošti patiekalai? „Greitoji virtuvė“ jums siūlo 1001 receptą išradingų, lengvai...

Lietuvos virėja

61.67 €

„Lietuvos virėjos“ autorė Vincenta Zavadska pirmuosius knygos leidimus paslaptingai pasirašė inicialais W. A. L. Z. Kas ji buvo, šią paslaptį žinojo visi – poni...

Knyga Naujoji priešvėžinė mityba supažindina, kaip iš agresyvių vėžio ląstelių galima atimti maisto medžiagas ir užkirsti kelią joms plisti. Šis mitybos būdas a...

Šaltųjų patiekalų ruošimo principai – informacija apie produktus, gaminimo techniką ir maisto ruošimo būdus. Knygoje rasite beveik 2000 spalvingų nuotraukų ir i...