Maisto gaminimas
Kategorijos
Antano Astrausko knyga „Per barzdą varvėjo...“: svaigiųjų gėrimų istorija Lietuvoje yra pirmas rimtas tyrimas, skirtas lietuviškų tradicinių alkoholinių gėrimų...
Albumą „Tradiciniai lietuvių pasninko valgiai“ sudarė Kulinarinio paveldo fondo direktorė, etnologė Birutė Imbrasienė. Šioje knygoje pateikiami tradicinių lietu...
Anthony Bourdainas gimė 1956 m. Niujorke prancūzų kilmės amerikiečio šeimoje. Baigė garsųjį Amerikos kulinarijos institutą. Tačiau tikriausiai ne vien dėl to ši...
Atverkite duris į nepaprastą arbatos pasaulį... Jis margaspalvis ir kupinas netikėtumų - kaip bėgančios mūsų metų dienos, svaiginantis įvairiausiais kvapais ir...
„Lietuvos virėjos“ autorė Vincenta Zavadska pirmuosius knygos leidimus paslaptingai pasirašė inicialais W. A. L. Z. Kas ji buvo, šią paslaptį žinojo visi – poni...
Tūkstančiams žmonių Žemėje kava daugiau nei mėgstamas gėrimas. Ji naujos dienos pradžia, gurkšnis jėgų ir budrumo, poilsiui kviečianti viliokė ir pagalbininkė,...
Britas virtuvės šefas Hugh Fearnley-Whittingstallas (Hju Fernlis-Vitingstolas) yra keliasdešimties kulinarinių knygų autorius. Jau daugiau nei penkiolika metų C...