Maisto gaminimas
Kategorijos
Antano Astrausko knyga „Per barzdą varvėjo...“: svaigiųjų gėrimų istorija Lietuvoje yra pirmas rimtas tyrimas, skirtas lietuviškų tradicinių alkoholinių gėrimų...
Geriausias pasaulyje vyno vadovasNaujausia informacija apie visas vyną darančias vietas pasaulyje.Visos oficialios ir neoficialios apeliacijos, visi geriausi vy...
Taisyklių laužytojo, padaužos Oliverio naujasis patiekalas – kulinarijos dienoraštis, pagardintas teigiama energija, optimizmu, gyvenimo džiaugsmu, nerūpestingu...
Albumą „Tradiciniai lietuvių pasninko valgiai“ sudarė Kulinarinio paveldo fondo direktorė, etnologė Birutė Imbrasienė. Šioje knygoje pateikiami tradicinių lietu...
Gordonas. Ramzis. Škotas. Laurų lapai virtuvėje vietoj laurų vainiko futbolo aikštėje. Charizmatiškas. Seksualus. Keikiasi kaip vežikas.20 populiariausių kulina...
„Tinkamas valgis tinkamoje vietoje tinkamu laiku - tai mano įsitikinimai ir pagrindinė šios knygos idėja. Tai geriausias receptas, - apie savo antrąją knygą lie...
Jei galvojate, kad niekada neišmoksite gaminti, ši knyga jūsų galvoje ir virtuvėje tikrai sukels perversmą. Jos tikslas - išmokyti jus kuo greičiau ir kuo lengv...
Pasiklydote tarp pageltusių lapelių su užrašytais receptais? Neprisimenate, kurioje knygoje buvo būtent TAS receptas? O gal ieškote geros dovanos mėgstančiai ga...
Maistas mums teikia ir gyvybinių galių, ir harmonijos su aplinkiniu pasauliu. Jis džiugina širdį ir keri žvilgsnį. Visa, ką žmogus valgo ir geria, turi užtikrin...