Maisto gaminimas

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

Antano Astrausko knyga „Per barzdą varvėjo...“: svaigiųjų gėrimų istorija Lietuvoje yra pirmas rimtas tyrimas, skirtas lietuviškų tradicinių alkoholinių gėrimų...

Albumą „Tradiciniai lietuvių pasninko valgiai“ sudarė Kulinarinio paveldo fondo direktorė, etnologė Birutė Imbrasienė. Šioje knygoje pateikiami tradicinių lietu...

Gurmano knyga

61.68 €

Gerard Depardieu kulinarinė filosofija Vaikystėje mūsų namuose mėsos būdavo tik pirmąją mėnesio savaitę. Patiekalai būdavo kuklūs, tačiau tėtis juos paruošdavo...

Paprasti ir skanūs italų virtuvės receptai iš tikros italės ir legendinės kino deivės virtuvės!Jeigu ne Sophios Loren "Mano gyvenimo receptai", šiandien neturėt...

Nebrangūs, bet skanūs patiekalai„Geras maistas neturi kainuoti brangiai“, – teigia aistringa virėja ir sumani šeimininkė Elisabeth Degenhart, bestselerio „1 eur...

TV laidų vedėja, menininkė ir populiari visuomenės veikėja Nomeda Marčėnaitė kviečia atskleisti savo virtuvės paslaptis naujoje knygoje „Virtuvės užrašai”. Tai...

Anthony Bourdainas gimė 1956 m. Niujorke prancūzų kilmės amerikiečio šeimoje. Baigė garsųjį Amerikos kulinarijos institutą. Tačiau tikriausiai ne vien dėl to ši...

Lietuvos virėja

61.67 €

„Lietuvos virėjos“ autorė Vincenta Zavadska pirmuosius knygos leidimus paslaptingai pasirašė inicialais W. A. L. Z. Kas ji buvo, šią paslaptį žinojo visi – poni...

Sushi. Nuo A iki Z

38.88 €

Sušis – skanus, sveikas ir akį džiuginantis japoniškos virtuvės patiekalas, kurio gerbėjų būrys nuolat auga. Gali atrodyti, kad šio patiekalo gaminimas yra laba...