Maisto prekės

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

Džiovinti KINIŠKI SHIITAKE grybai, Diamond, 50 g  Džiovinti Shiitake grybai (lot. Lentinula edodes, liet. valgomasis dantenis) - tai labai aromatingi grybai, dė...

MARINUOTAS IMBIERAS, Fudo, 200g  Marinuotas imbieras naudojamas skonio receptoriams "atgaivinti" - paragavę vieno skonio suši, prieš ragaudami kito skonio, suva...

Džiovinti JUODIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g  Kruopščiai atrinkti ir išdžiovinti juodieji ausiagrybiai (Fungus, Kinijoje vadinami Muer) yra labai populiarūs...

Džiovinti BALTIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g  Baltieji ausiagrybiai (Fungus) kinų virtuvėje vertinami dėl stangrumo ir traškumo. Šioje egzotiškoje virtuvėje...

JŪROS DUMBLIŲ lapai suši gaminti, Fudo, 25 g Nori - japoniškas jūros dumblių lapų pavadinimas. Nori naudojami suši gamybai.Puiki idėja vakarėliui - suši gaminim...

RŪGŠČIOS JUOSTELĖS WARHEADS, 99g Sudedamosios dalys: cukrus, gliukozės sirupas, kvietiniai miltai, modifikuotas kukurūzų krakmolas, laktozė, obuolių rūgštis, ci...

RŪGŠČIOS PUPELĖS WARHEADS, 113g Sudedamosios dalys: cukrus, gliukozės sirupas, modifikuotas kukurūzų krakmolas, fumaro rūgštis, citrinos rūgštis, natūralūs ir d...

RŪGŠČTŪS KUBELIAI WARHEADS, 113g Sudedamosios dalys: cukrus, kukurūzų sirupas, kukurūzų krakmolas, modifikuotas kukurūzų krakmolas, citrinos rūgštis, vyno rūgšt...

RYŽIŲ ACTAS, Diamond, 610 ml Ir maistas, ir vaistas! Dažniausiai ryžių actas naudojamas Azijos virtuvėje, taip pat salotoms, sriuboms, padažams. Gaminant suši,...