Maisto prekės
Kategorijos
Džiovinti KINIŠKI SHIITAKE grybai, Diamond, 50 g Džiovinti Shiitake grybai (lot. Lentinula edodes, liet. valgomasis dantenis) - tai labai aromatingi grybai, dė...
MARINUOTAS IMBIERAS, Fudo, 200g Marinuotas imbieras naudojamas skonio receptoriams "atgaivinti" - paragavę vieno skonio suši, prieš ragaudami kito skonio, suva...
JUODŲJŲ PUPELIŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 226g Sudedamosios dalys: sojos padažas (vanduo, druska, sojos pupelės, kviečiai, dažiklis E150a, gliukozės-fruktozės sirupa...
ČESNAKINIS JUODŲJŲ PUPELIŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 368g Sudedamosios dalys: vanduo, cukrus, sojos padažas (vanduo, druska, sojos pupelės, kviečiai, dažiklis E150a,...
Džiovinti JUODIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g Kruopščiai atrinkti ir išdžiovinti juodieji ausiagrybiai (Fungus, Kinijoje vadinami Muer) yra labai populiarūs...
JUODŲJŲ PIPIRŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 350g Sudedamosios dalys: vanduo, cukrus, sojos padažas (vanduo, druska, sojos pupelės, kviečiai, dažiklis E150a, gliukozės-f...
Džiovinti BALTIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g Baltieji ausiagrybiai (Fungus) kinų virtuvėje vertinami dėl stangrumo ir traškumo. Šioje egzotiškoje virtuvėje...
JŪROS DUMBLIŲ lapai suši gaminti, Fudo, 25 g Nori - japoniškas jūros dumblių lapų pavadinimas. Nori naudojami suši gamybai.Puiki idėja vakarėliui - suši gaminim...
RYŽIŲ ACTAS, Diamond, 610 ml Ir maistas, ir vaistas! Dažniausiai ryžių actas naudojamas Azijos virtuvėje, taip pat salotoms, sriuboms, padažams. Gaminant suši,...