Pasaulio virtuvės
Kategorijos
Garstyčios SU MEDUMI, Maille, 200 ml Prancūzijos virtuvė Jūsų namuose! Ypatingos prancūziškos garstyčios su medumi - kreminės konsistencijos, saldžiai pikanti...
Miltų mišinys TEMPURA tešlai gaminti, Tippy, 150 g Tempura tešla naudojama gaminant tradicinius japoniškus patiekalus, paruoštus su traškia tešlos plutele. Su...
JUODŲJŲ PUPELIŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 226g Sudedamosios dalys: sojos padažas (vanduo, druska, sojos pupelės, kviečiai, dažiklis E150a, gliukozės-fruktozės sirupa...
ČESNAKINIS JUODŲJŲ PUPELIŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 368g Sudedamosios dalys: vanduo, cukrus, sojos padažas (vanduo, druska, sojos pupelės, kviečiai, dažiklis E150a,...
JUODŲJŲ PIPIRŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 350g Sudedamosios dalys: vanduo, cukrus, sojos padažas (vanduo, druska, sojos pupelės, kviečiai, dažiklis E150a, gliukozės-f...
ORIGINALIOS Dižono garstyčios, Maille, 215 g Prancūzijos virtuvė Jūsų namuose!Originalios Dižono garstyčios - kreminės konsistencijos, pagamintos pagal klasiki...
GRŪDĖTOS garstyčios, Maille, 210 g Prancūzijos virtuvė Jūsų namuose!Ypatingos grūdėtos prancūziškos garstyčios įprastai naudojamos mėsos patiekalams, kaip gurm...
JUODŲJŲ PIPIRŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 350g Sudedamosios dalys: vanduo, cukrus, sojos padažas (vanduo, druska, sojos pupelės, kviečiai, dažiklis E150a, gliukozės-f...
Garstyčios SU MEDUMI, Maille, 200 ml Prancūzijos virtuvė Jūsų namuose! Ypatingos prancūziškos garstyčios su medumi - kreminės konsistencijos, saldžiai pikanti...