Pasaulio virtuvės

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

TAMSUS sojos padažas, Yamasa, 500 mlYamasa sojų padažai yra natūralios fermentacijos ir pagaminti iš kruopsčiai atrinktų nemodifikuotų sojos pupelių, kviečių, j...

Sojos padažas SU MAŽIAU DRUSKOS, Yamasa, 150 mlYamasa sojų padažai yra natūralios fermentacijos ir pagaminti iš kruopsčiai atrinktų nemodifikuotų sojos pupelių,...

TERIYAKI padažas, Yamasa, 300 ml Yamasa gaminami padažai yra natūralios fermentacijos ir pagaminti iš kruopsčiai atrinktų nemodifikuotų sojos pupelių, kviečių,...

SUŠI skirtas TAMSUS sojos padažas, Yamasa, 200 ml   Yamasa sojų padažai yra natūralios fermentacijos ir pagaminti iš kruopsčiai atrinktų nemodifikuotų sojos pup...

GELTONOJI KARIO pasta, Cock, 400 g Kario pasta - svarbus ingredientas Indijos ir Tailando virtuvių patiekaluose.  Geltonąją kario pastą tinka naudoti norint pag...

ŽALIOJI KARIO pasta, Cock, 400 g Kario pasta - svarbus ingredientas Indijos ir Tailando virtuvių patiekaluose. Žaliąją kario pastą tinka naudoti norint pagardin...

GELTONOJI KARIO pasta, Cock, 400 g Kario pasta - svarbus ingredientas Indijos ir Tailando virtuvių patiekaluose.  Geltonąją kario pastą tinka naudoti norint pag...