Pasaulio virtuvės
Kategorijos
JAPONIŠKI DŽIŪVĖSĖLIAI, Panko, 200gYpatingai traškiems ir skaniems kepiniams! Kuo skiriaisi mums įprasti džiūvesėliai nuo japoniškų? Išvertus iš japonų kalbos...
MARINUOTAS IMBIERAS, Fudo, 200g Marinuotas imbieras naudojamas skonio receptoriams "atgaivinti" - paragavę vieno skonio suši, prieš ragaudami kito skonio, suva...
Garstyčios SU MEDUMI, Maille, 200 ml Prancūzijos virtuvė Jūsų namuose! Ypatingos prancūziškos garstyčios su medumi - kreminės konsistencijos, saldžiai pikanti...
ORIGINALIOS Dižono garstyčios, Maille, 215 g Prancūzijos virtuvė Jūsų namuose!Originalios Dižono garstyčios - kreminės konsistencijos, pagamintos pagal klasiki...
GRŪDĖTOS garstyčios, Maille, 210 g Prancūzijos virtuvė Jūsų namuose!Ypatingos grūdėtos prancūziškos garstyčios įprastai naudojamos mėsos patiekalams, kaip gurm...
JŪROS DUMBLIŲ lapai suši gaminti, Fudo, 25 g Nori - japoniškas jūros dumblių lapų pavadinimas. Nori naudojami suši gamybai.Puiki idėja vakarėliui - suši gaminim...
MARINUOTAS IMBIERAS, Fudo, 200g Marinuotas imbieras naudojamas skonio receptoriams "atgaivinti" - paragavę vieno skonio suši, prieš ragaudami kito skonio, suva...
Garstyčios SU MEDUMI, Maille, 200 ml Prancūzijos virtuvė Jūsų namuose! Ypatingos prancūziškos garstyčios su medumi - kreminės konsistencijos, saldžiai pikanti...
JŪROS DUMBLIŲ lapai suši gaminti, Fudo, 25 g Nori - japoniškas jūros dumblių lapų pavadinimas. Nori naudojami suši gamybai.Puiki idėja vakarėliui - suši gaminim...