Pasaulio virtuvės
Kategorijos
MARINUOTAS IMBIERAS, Fudo, 200g Marinuotas imbieras naudojamas skonio receptoriams "atgaivinti" - paragavę vieno skonio suši, prieš ragaudami kito skonio, suva...
Garstyčios SU MEDUMI, Maille, 200 ml Prancūzijos virtuvė Jūsų namuose! Ypatingos prancūziškos garstyčios su medumi - kreminės konsistencijos, saldžiai pikanti...
BALTOSIOS SEZAMO sėklos, Raitip Thailand, 300 g Sezamo sėklos yra itin maistingos: 100 g yra 18 g proteino, iki 60 g riebalų ir daugiau negu 20 g angliavandenių...
JUODOSIOS SEZAMO sėklos, Raitip Thailand, 300 g Sezamo sėklos yra itin maistingos: 100 g yra 18 g proteino, iki 60 g riebalų ir daugiau negu 20 g angliavandenių...
ORIGINALIOS Dižono garstyčios, Maille, 215 g Prancūzijos virtuvė Jūsų namuose!Originalios Dižono garstyčios - kreminės konsistencijos, pagamintos pagal klasiki...
GRŪDĖTOS garstyčios, Maille, 210 g Prancūzijos virtuvė Jūsų namuose!Ypatingos grūdėtos prancūziškos garstyčios įprastai naudojamos mėsos patiekalams, kaip gurm...
JŪROS DUMBLIŲ lapai suši gaminti, Fudo, 25 g Nori - japoniškas jūros dumblių lapų pavadinimas. Nori naudojami suši gamybai.Puiki idėja vakarėliui - suši gaminim...
BALTOSIOS SEZAMO sėklos, Raitip Thailand, 300 g Sezamo sėklos yra itin maistingos: 100 g yra 18 g proteino, iki 60 g riebalų ir daugiau negu 20 g angliavandenių...
MARINUOTAS IMBIERAS, Fudo, 200g Marinuotas imbieras naudojamas skonio receptoriams "atgaivinti" - paragavę vieno skonio suši, prieš ragaudami kito skonio, suva...