Pasaulio virtuvės
Kategorijos
MARINUOTAS IMBIERAS, Fudo, 200g Marinuotas imbieras naudojamas skonio receptoriams "atgaivinti" - paragavę vieno skonio suši, prieš ragaudami kito skonio, suva...
ŠVIESUS SOJOS padažas Haiyin Bridge, 180 g Sojos padažas pagerina vištienos, žuvies, krevečių, mėsos bei daržovių skonį. Puikiai tinka kepamiems patiekalams, i...
Miltų mišinys TEMPURA tešlai gaminti, Tippy, 150 g Tempura tešla naudojama gaminant tradicinius japoniškus patiekalus, paruoštus su traškia tešlos plutele. Su...
JŪROS DUMBLIŲ lapai suši gaminti, Fudo, 25 g Nori - japoniškas jūros dumblių lapų pavadinimas. Nori naudojami suši gamybai.Puiki idėja vakarėliui - suši gaminim...
MARINUOTAS IMBIERAS, Fudo, 200g Marinuotas imbieras naudojamas skonio receptoriams "atgaivinti" - paragavę vieno skonio suši, prieš ragaudami kito skonio, suva...
JŪROS DUMBLIŲ lapai suši gaminti, Fudo, 25 g Nori - japoniškas jūros dumblių lapų pavadinimas. Nori naudojami suši gamybai.Puiki idėja vakarėliui - suši gaminim...
Miltų mišinys TEMPURA tešlai gaminti, Tippy, 150 g Tempura tešla naudojama gaminant tradicinius japoniškus patiekalus, paruoštus su traškia tešlos plutele. Su...
Šviesus sojos padažas HAIYIN BRIDGE, 750g Sojos padažas pagerina vištienos, žuvies, krevečių, mėsos bei daržovių skonį. Puikiai tinka kepamiems patiekalams be...
ŠVIESUS SOJOS padažas Haiyin Bridge, 180 g Sojos padažas pagerina vištienos, žuvies, krevečių, mėsos bei daržovių skonį. Puikiai tinka kepamiems patiekalams, i...