Pasaulio virtuvės

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

Japoniškų krienų WASABI pasta, S&B, 43 g Wasabi - japoniški krienai, tradicinėje virtuvėje patiekiami prie suši, sašimi ir grikių makaronų. Šie krienai aštr...

JAPONIŠKI DŽIŪVĖSĖLIAI, Panko, 200gYpatingai traškiems ir skaniems kepiniams! Kuo skiriaisi mums įprasti džiūvesėliai nuo japoniškų?  Išvertus iš japonų kalbos...

Miltų mišinys TEMPURA tešlai gaminti, Tippy, 150 g Tempura tešla naudojama gaminant tradicinius japoniškus patiekalus, paruoštus su traškia tešlos plutele.  Su...

GELTONOJI KARIO pasta, Cock, 400 g Kario pasta - svarbus ingredientas Indijos ir Tailando virtuvių patiekaluose.  Geltonąją kario pastą tinka naudoti norint pag...

ŽALIOJI KARIO pasta, Cock, 400 g Kario pasta - svarbus ingredientas Indijos ir Tailando virtuvių patiekaluose. Žaliąją kario pastą tinka naudoti norint pagardin...

Miltų mišinys TEMPURA tešlai gaminti, Tippy, 150 g Tempura tešla naudojama gaminant tradicinius japoniškus patiekalus, paruoštus su traškia tešlos plutele.  Su...

GELTONOJI KARIO pasta, Cock, 400 g Kario pasta - svarbus ingredientas Indijos ir Tailando virtuvių patiekaluose.  Geltonąją kario pastą tinka naudoti norint pag...

RAUDONOJI KARIO pasta, Cock, 400 g Kario pasta - svarbus ingredientas Indijos ir Tailando virtuvių patiekaluose. Raudonąją kario pastą tinka naudoti norint paga...

ŽALIOJI KARIO pasta, Cock, 400 g Kario pasta - svarbus ingredientas Indijos ir Tailando virtuvių patiekaluose. Žaliąją kario pastą tinka naudoti norint pagardin...