Pasaulio virtuvės
Kategorijos
Japoniškų krienų WASABI pasta, S&B, 43 g Wasabi - japoniški krienai, tradicinėje virtuvėje patiekiami prie suši, sašimi ir grikių makaronų. Šie krienai aštr...
MARINUOTAS IMBIERAS, Fudo, 200g Marinuotas imbieras naudojamas skonio receptoriams "atgaivinti" - paragavę vieno skonio suši, prieš ragaudami kito skonio, suva...
ŠVIESUS SOJOS padažas Haiyin Bridge, 180 g Sojos padažas pagerina vištienos, žuvies, krevečių, mėsos bei daržovių skonį. Puikiai tinka kepamiems patiekalams, i...
JŪROS DUMBLIŲ lapai suši gaminti, Fudo, 25 g Nori - japoniškas jūros dumblių lapų pavadinimas. Nori naudojami suši gamybai.Puiki idėja vakarėliui - suši gaminim...
MARINUOTAS IMBIERAS, Fudo, 200g Marinuotas imbieras naudojamas skonio receptoriams "atgaivinti" - paragavę vieno skonio suši, prieš ragaudami kito skonio, suva...
JŪROS DUMBLIŲ lapai suši gaminti, Fudo, 25 g Nori - japoniškas jūros dumblių lapų pavadinimas. Nori naudojami suši gamybai.Puiki idėja vakarėliui - suši gaminim...
Japoniškų krienų WASABI pasta, S&B, 43 g Wasabi - japoniški krienai, tradicinėje virtuvėje patiekiami prie suši, sašimi ir grikių makaronų. Šie krienai aštr...
Šviesus sojos padažas HAIYIN BRIDGE, 750g Sojos padažas pagerina vištienos, žuvies, krevečių, mėsos bei daržovių skonį. Puikiai tinka kepamiems patiekalams be...
ŠVIESUS SOJOS padažas Haiyin Bridge, 180 g Sojos padažas pagerina vištienos, žuvies, krevečių, mėsos bei daržovių skonį. Puikiai tinka kepamiems patiekalams, i...