Pasaulio virtuvės
Kategorijos
KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 1 l Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvapniau...
AŠTRUS ČILI PADAŽAS Sriracha, 225g Sudedamosios dalys: aitrioji paprika 61%, cukrus, česnakas, druska, vanduo, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E260, E330...
KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 200 ml Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvap...
AŠTRUS ČILI PADAŽAS Sriracha, 225g Sudedamosios dalys: aitrioji paprika 61%, cukrus, česnakas, druska, vanduo, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E260, E330...
KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 200 ml Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvap...
KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 200 ml Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvap...
KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 200 ml Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvap...
AŠTRUS ČILI PADAŽAS Sriracha, 225g Sudedamosios dalys: aitrioji paprika 61%, cukrus, česnakas, druska, vanduo, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E260, E330...
KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 1 l Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvapniau...