Pasaulio virtuvės

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

Greitai paruošiama TAILANDIETIŠKA SRIUBA Tom Yum, Kanokwan, 30 g Tom Yum (tariama "tom jum") - tradicinė skaidri ir aštri tailandietiška sriuba. Aštri ir kvapni...

Džiovinti KINIŠKI SHIITAKE grybai, Diamond, 50 g  Džiovinti Shiitake grybai (lot. Lentinula edodes, liet. valgomasis dantenis) - tai labai aromatingi grybai, dė...

PRIESKONINIS PADAŽAS MĖSAI Kanokwan, 200g Sudedamosios dalys: cukrus (30%), sojų pupelių padažas (sojų pupelės, druska, melasa, cukrus, aromato ir skonio stipri...

JUODŲJŲ PUPELIŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 226g Sudedamosios dalys: sojos padažas (vanduo, druska, sojos pupelės, kviečiai, dažiklis E150a, gliukozės-fruktozės sirupa...

ČESNAKINIS JUODŲJŲ PUPELIŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 368g Sudedamosios dalys: vanduo, cukrus, sojos padažas (vanduo, druska, sojos pupelės, kviečiai, dažiklis E150a,...

Džiovinti JUODIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g  Kruopščiai atrinkti ir išdžiovinti juodieji ausiagrybiai (Fungus, Kinijoje vadinami Muer) yra labai populiarūs...

JUODŲJŲ PIPIRŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 350g Sudedamosios dalys: vanduo, cukrus, sojos padažas (vanduo, druska, sojos pupelės, kviečiai, dažiklis E150a, gliukozės-f...

Džiovinti BALTIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g  Baltieji ausiagrybiai (Fungus) kinų virtuvėje vertinami dėl stangrumo ir traškumo. Šioje egzotiškoje virtuvėje...

PRIESKONINIS PADAŽAS MĖSAI Kanokwan, 200g Sudedamosios dalys: cukrus (30%), sojų pupelių padažas (sojų pupelės, druska, melasa, cukrus, aromato ir skonio stipri...