Pasaulio virtuvės
Kategorijos
Greitai paruošiama TAILANDIETIŠKA SRIUBA Tom Yum, Kanokwan, 30 g Tom Yum (tariama "tom jum") - tradicinė skaidri ir aštri tailandietiška sriuba. Aštri ir kvapni...
KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 1 l Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvapniau...
Japoniškų krienų WASABI pasta, S&B, 43 g Wasabi - japoniški krienai, tradicinėje virtuvėje patiekiami prie suši, sašimi ir grikių makaronų. Šie krienai aštr...
PRIESKONINIS PADAŽAS MĖSAI Kanokwan, 200g Sudedamosios dalys: cukrus (30%), sojų pupelių padažas (sojų pupelės, druska, melasa, cukrus, aromato ir skonio stipri...
KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 200 ml Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvap...
PRIESKONINIS PADAŽAS MĖSAI Kanokwan, 200g Sudedamosios dalys: cukrus (30%), sojų pupelių padažas (sojų pupelės, druska, melasa, cukrus, aromato ir skonio stipri...
Greitai paruošiama TAILANDIETIŠKA SRIUBA Tom Yum, Kanokwan, 30 g Tom Yum (tariama "tom jum") - tradicinė skaidri ir aštri tailandietiška sriuba. Aštri ir kvapni...
KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 200 ml Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvap...
PRIESKONINIS PADAŽAS MĖSAI Kanokwan, 200g Sudedamosios dalys: cukrus (30%), sojų pupelių padažas (sojų pupelės, druska, melasa, cukrus, aromato ir skonio stipri...