Pasaulio virtuvės

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

TAMSUS sojos padažas, Yamasa, 500 mlYamasa sojų padažai yra natūralios fermentacijos ir pagaminti iš kruopsčiai atrinktų nemodifikuotų sojos pupelių, kviečių, j...

SUŠI skirtas sojos padažas, Japanese Choice, 200 ml Japanese Choice sojos padažas puikiai subalansuotas specialiai sušiui. Jis yra švelnesnio, saldesnio skonio...

RYŽIŲ MILTAI tempura, Japanese Choice, 150 g Ryžių miltai skirti tempuros patiekalams gaminti. Daržoves, jūros gėrybes apvoliokite tempura miltų, vandens ir kia...

Džiovinti KINIŠKI SHIITAKE grybai, Diamond, 50 g  Džiovinti Shiitake grybai (lot. Lentinula edodes, liet. valgomasis dantenis) - tai labai aromatingi grybai, dė...

Sojos padažas SU MAŽIAU DRUSKOS, Yamasa, 150 mlYamasa sojų padažai yra natūralios fermentacijos ir pagaminti iš kruopsčiai atrinktų nemodifikuotų sojos pupelių,...

Miltų mišinys TEMPURA tešlai gaminti, Tippy, 150 g Tempura tešla naudojama gaminant tradicinius japoniškus patiekalus, paruoštus su traškia tešlos plutele.  Su...

TERIYAKI padažas, Yamasa, 300 ml Yamasa gaminami padažai yra natūralios fermentacijos ir pagaminti iš kruopsčiai atrinktų nemodifikuotų sojos pupelių, kviečių,...

Džiovinti JUODIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g  Kruopščiai atrinkti ir išdžiovinti juodieji ausiagrybiai (Fungus, Kinijoje vadinami Muer) yra labai populiarūs...