Pasaulio virtuvės
Kategorijos
Garstyčios SU MEDUMI, Reine de Dijon, 100 g Legendinio prekės ženklo Reine de Dijon garstyčios - būtinos kiekvieno gurmano virtuvėje!Ypatingos prancūziškos gar...
Garstyčios su GRAIKIŠKAIS RIEŠUTAIS Reine de Dijon, 100 g Išskirtinio skonio garstyčios iš Dižono regiono Prancūzijoje - su graikiškais riešutais!Reine de Dijo...
ŽALIOJI KARIO PASTA Mae Ploy, 400g Kario pasta - svarbus ingredientas Indijos ir Tailando virtuvių patiekaluose.Žaliąją kario pastą tinka naudoti norint pagard...
RAUDONOJI KARIO PASTA Mae Ploy, 400gKario pasta - svarbus ingredientas Indijos ir Tailando virtuvių patiekaluose.Raudonąją kario pastą tinka naudoti norint pag...
Džiovinti KINIŠKI SHIITAKE grybai, Diamond, 50 g Džiovinti Shiitake grybai (lot. Lentinula edodes, liet. valgomasis dantenis) - tai labai aromatingi grybai, dė...
SALDUS ČILI PADAŽAS Mae Ploy, 730ml Sudedamosios dalys: cukrus 46,0%, vanduo 21,0%, marinuoti raudoni aitrieji pipirai 19,0% (šviežia aitrioji paprika 76,0%, dr...
GELTONOJI KARIO PASTA Mae Ploy, 400g Kario pasta - svarbus ingredientas Indijos ir Tailando virtuvių patiekaluose.Geltonąją kario pastą tinka naudoti norint pa...
Džiovinti JUODIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g Kruopščiai atrinkti ir išdžiovinti juodieji ausiagrybiai (Fungus, Kinijoje vadinami Muer) yra labai populiarūs...
Džiovinti BALTIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g Baltieji ausiagrybiai (Fungus) kinų virtuvėje vertinami dėl stangrumo ir traškumo. Šioje egzotiškoje virtuvėje...