Pasaulio virtuvės
Kategorijos
Garstyčios SU MEDUMI, Reine de Dijon, 100 g Legendinio prekės ženklo Reine de Dijon garstyčios - būtinos kiekvieno gurmano virtuvėje!Ypatingos prancūziškos gar...
Garstyčios su GRAIKIŠKAIS RIEŠUTAIS Reine de Dijon, 100 g Išskirtinio skonio garstyčios iš Dižono regiono Prancūzijoje - su graikiškais riešutais!Reine de Dijo...
Džiovinti KINIŠKI SHIITAKE grybai, Diamond, 50 g Džiovinti Shiitake grybai (lot. Lentinula edodes, liet. valgomasis dantenis) - tai labai aromatingi grybai, dė...
BALTOSIOS SEZAMO sėklos, Raitip Thailand, 300 g Sezamo sėklos yra itin maistingos: 100 g yra 18 g proteino, iki 60 g riebalų ir daugiau negu 20 g angliavandenių...
JUODOSIOS SEZAMO sėklos, Raitip Thailand, 300 g Sezamo sėklos yra itin maistingos: 100 g yra 18 g proteino, iki 60 g riebalų ir daugiau negu 20 g angliavandenių...
JŪROS DUMBLIŲ lapai suši gaminti, Yaki Sushi Nori, 25 g Nori - japoniškas jūros dumblių lapų pavadinimas. Nori naudojami suši gamybai.Puiki idėja vakarėliui - s...
Džiovinti JUODIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g Kruopščiai atrinkti ir išdžiovinti juodieji ausiagrybiai (Fungus, Kinijoje vadinami Muer) yra labai populiarūs...
Džiovinti BALTIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g Baltieji ausiagrybiai (Fungus) kinų virtuvėje vertinami dėl stangrumo ir traškumo. Šioje egzotiškoje virtuvėje...
BALTOSIOS SEZAMO sėklos, Raitip Thailand, 300 g Sezamo sėklos yra itin maistingos: 100 g yra 18 g proteino, iki 60 g riebalų ir daugiau negu 20 g angliavandenių...