Pasaulio virtuvės
Kategorijos
Džiovinti KINIŠKI SHIITAKE grybai, Diamond, 50 g Džiovinti Shiitake grybai (lot. Lentinula edodes, liet. valgomasis dantenis) - tai labai aromatingi grybai, dė...
AŠTRUS peri - peri padažas Hot, Nandos, 125 ml Peri - Peri yra mažas, bet ypatingai aštrus pipiriukas, mylimas Afrikoje ir Pietų Amerikoje. Padažai su peri - pe...
JUODŲJŲ PUPELIŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 226g Sudedamosios dalys: sojos padažas (vanduo, druska, sojos pupelės, kviečiai, dažiklis E150a, gliukozės-fruktozės sirupa...
ČESNAKINIS JUODŲJŲ PUPELIŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 368g Sudedamosios dalys: vanduo, cukrus, sojos padažas (vanduo, druska, sojos pupelės, kviečiai, dažiklis E150a,...
Džiovinti JUODIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g Kruopščiai atrinkti ir išdžiovinti juodieji ausiagrybiai (Fungus, Kinijoje vadinami Muer) yra labai populiarūs...
JUODŲJŲ PIPIRŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 350g Sudedamosios dalys: vanduo, cukrus, sojos padažas (vanduo, druska, sojos pupelės, kviečiai, dažiklis E150a, gliukozės-f...
Džiovinti BALTIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g Baltieji ausiagrybiai (Fungus) kinų virtuvėje vertinami dėl stangrumo ir traškumo. Šioje egzotiškoje virtuvėje...
Peri-Peri padažas SU ČESNAKU, Nandos, 125 ml Peri - Peri yra mažas, bet ypatingai aštrus pipiriukas, mylimas Afrikoje ir Pietų Amerikoje. Padažai su peri - peri...
Peri-Peri padažas SU ČESNAKU, Nandos, 125 ml Peri - Peri yra mažas, bet ypatingai aštrus pipiriukas, mylimas Afrikoje ir Pietų Amerikoje. Padažai su peri - peri...