Pasaulio virtuvės
Kategorijos
MARINUOTAS IMBIERAS, Fudo, 200g Marinuotas imbieras naudojamas skonio receptoriams "atgaivinti" - paragavę vieno skonio suši, prieš ragaudami kito skonio, suva...
Garstyčios SU MEDUMI, Maille, 200 ml Prancūzijos virtuvė Jūsų namuose! Ypatingos prancūziškos garstyčios su medumi - kreminės konsistencijos, saldžiai pikanti...
AŠTRUS peri - peri padažas Hot, Nandos, 125 ml Peri - Peri yra mažas, bet ypatingai aštrus pipiriukas, mylimas Afrikoje ir Pietų Amerikoje. Padažai su peri - pe...
ORIGINALIOS Dižono garstyčios, Maille, 215 g Prancūzijos virtuvė Jūsų namuose!Originalios Dižono garstyčios - kreminės konsistencijos, pagamintos pagal klasiki...
GRŪDĖTOS garstyčios, Maille, 210 g Prancūzijos virtuvė Jūsų namuose!Ypatingos grūdėtos prancūziškos garstyčios įprastai naudojamos mėsos patiekalams, kaip gurm...
Peri-Peri padažas SU ČESNAKU, Nandos, 125 ml Peri - Peri yra mažas, bet ypatingai aštrus pipiriukas, mylimas Afrikoje ir Pietų Amerikoje. Padažai su peri - peri...
JŪROS DUMBLIŲ lapai suši gaminti, Fudo, 25 g Nori - japoniškas jūros dumblių lapų pavadinimas. Nori naudojami suši gamybai.Puiki idėja vakarėliui - suši gaminim...
Peri-Peri padažas SU ČESNAKU, Nandos, 125 ml Peri - Peri yra mažas, bet ypatingai aštrus pipiriukas, mylimas Afrikoje ir Pietų Amerikoje. Padažai su peri - peri...
AŠTRUS peri - peri padažas Hot, Nandos, 125 ml Peri - Peri yra mažas, bet ypatingai aštrus pipiriukas, mylimas Afrikoje ir Pietų Amerikoje. Padažai su peri - pe...