Pasaulio virtuvės
Kategorijos
ŠVIESUS SOJŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 150mlSudedamosios dalys: vanduo, druska, sojų pupelės 11%, baltasis cukrus, kvietiniai miltai, konservantas (E211), skonio st...
KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 1 l Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvapniau...
AŠTRUS peri - peri padažas Hot, Nandos, 125 ml Peri - Peri yra mažas, bet ypatingai aštrus pipiriukas, mylimas Afrikoje ir Pietų Amerikoje. Padažai su peri - pe...
SOJŲ PADAŽAS DOUBLE DELUXE Lee Kum Kee, 150mlSudedamosios dalys: vanduo, druska, sojų pupelės 11%, cukrus, kvietiniai miltai.Sudėtyje yra: sojos, kviečių.
KOKOSO PIENAS, Heng Guan, 200 ml Indonezijos salelėse, šalia balto smėlio paplūdimio ir smaragdinės jūros auga kokosų palmės, o ant jų noksta skaniausi ir kvap...
Peri-Peri padažas SU ČESNAKU, Nandos, 125 ml Peri - Peri yra mažas, bet ypatingai aštrus pipiriukas, mylimas Afrikoje ir Pietų Amerikoje. Padažai su peri - peri...
TAMSUS SOJŲ PADAŽAS Lee Kum Kee, 150mlSudedamosios dalys: sojų padažas 60% (vanduo, druska sojos pupelės, kvietiniai miltai), dažikliai (E150a, E150c), skonio...
Peri-Peri padažas SU ČESNAKU, Nandos, 125 ml Peri - Peri yra mažas, bet ypatingai aštrus pipiriukas, mylimas Afrikoje ir Pietų Amerikoje. Padažai su peri - peri...
AŠTRUS peri - peri padažas Hot, Nandos, 125 ml Peri - Peri yra mažas, bet ypatingai aštrus pipiriukas, mylimas Afrikoje ir Pietų Amerikoje. Padažai su peri - pe...