Pasaulio virtuvės
Kategorijos
Džiovinti KINIŠKI SHIITAKE grybai, Diamond, 50 g Džiovinti Shiitake grybai (lot. Lentinula edodes, liet. valgomasis dantenis) - tai labai aromatingi grybai, dė...
Bambukinės lazdelės, 10 porų Valgymo lazdelės - tradicinis stalo įrankis Azjios šalyse. Tik valgydami su tradicinėmis bambukinėmis lazdelėmis visu 100% pajausit...
Bambukinis kilimėlis SUŠIO GAMYBAI Tradicinius ir gražius suši pagaminsite tik su bambukiniu kilimėliu!Aukštos kokybės specialus bambukinis kilimėlis yra skirta...
GRŪDĖTOS garstyčios, Maille, 210 g Prancūzijos virtuvė Jūsų namuose!Ypatingos grūdėtos prancūziškos garstyčios įprastai naudojamos mėsos patiekalams, kaip gurm...
Džiovinti JUODIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g Kruopščiai atrinkti ir išdžiovinti juodieji ausiagrybiai (Fungus, Kinijoje vadinami Muer) yra labai populiarūs...
ORIGINALIOS Dižono garstyčios, Maille, 215 g Prancūzijos virtuvė Jūsų namuose!Originalios Dižono garstyčios - kreminės konsistencijos, pagamintos pagal klasiki...
Džiovinti BALTIEJI GRYBAI FUNGUS, Diamond, 100 g Baltieji ausiagrybiai (Fungus) kinų virtuvėje vertinami dėl stangrumo ir traškumo. Šioje egzotiškoje virtuvėje...
Garstyčios SU MEDUMI, Maille, 200 ml Prancūzijos virtuvė Jūsų namuose! Ypatingos prancūziškos garstyčios su medumi - kreminės konsistencijos, saldžiai pikanti...
RYŽIŲ ACTAS, Diamond, 610 ml Ir maistas, ir vaistas! Dažniausiai ryžių actas naudojamas Azijos virtuvėje, taip pat salotoms, sriuboms, padažams. Gaminant suši,...