Japonijos virtuvė

Prekių sąrašas Išdėstymas
Eiliškumas:
Rodyti:

Japoniškų krienų WASABI pasta, Kagerer, 43 g Pajauskite tikrą wasabi aštrumą! Wasabi - japoniški krienai, tradicinėje virtuvėje patiekiami prie suši, sašimi ir...

Miltų mišinys TEMPURA tešlai gaminti, Tippy, 150 g Tempura tešla naudojama gaminant tradicinius japoniškus patiekalus, paruoštus su traškia tešlos plutele.  Su...

RYŽIŲ ACTAS, Diamond, 610 ml Ir maistas, ir vaistas! Dažniausiai ryžių actas naudojamas Azijos virtuvėje, taip pat salotoms, sriuboms, padažams. Gaminant suši,...

RYŽIŲ ACTAS, Diamond, 610 ml Ir maistas, ir vaistas! Dažniausiai ryžių actas naudojamas Azijos virtuvėje, taip pat salotoms, sriuboms, padažams. Gaminant suši,...

Miltų mišinys TEMPURA tešlai gaminti, Tippy, 150 g Tempura tešla naudojama gaminant tradicinius japoniškus patiekalus, paruoštus su traškia tešlos plutele.  Su...

RYŽIŲ ACTAS, Diamond, 610 ml Ir maistas, ir vaistas! Dažniausiai ryžių actas naudojamas Azijos virtuvėje, taip pat salotoms, sriuboms, padažams. Gaminant suši,...

Japoniškų krienų WASABI pasta, Kagerer, 43 g Pajauskite tikrą wasabi aštrumą! Wasabi - japoniški krienai, tradicinėje virtuvėje patiekiami prie suši, sašimi ir...