Maisto gaminimas
Kategorijos
Knygoje aprašytos medžiojamųjų žvėrių ir paukščių mėsos savybės, apdorojimo, saugojimo, kulinarinio paruošimo pagrindai. Pateikiama apie 700 žvėrienos ir paukšt...
Knyga „Vertingiausi maisto produktai“ atsakys į šiuos klausimus ir padės jums: Išsirinkti iš daugiau kaip 200 daržovių, grybų, pupinių daržovių, vaisių, riešutų...
200 neįtikėtinų receptų gaminti mėgstantiems žmonėms. Čia rasite sveikų užkandžių, patiekalų visai šeimai, paskutinę minutę ruošiamų patiekalų vakarėliams, įvai...
Nuostabi kulinarinė knyga „Smagu ruošti, gardu valgyti“ - tai puikus kasdieninių ir šventinių patiekalų rinkinys. Čia rasite daugiau nei 300 pamėgtų įprastinių...