Maisto gaminimas
Kategorijos
Jeigu jūsų požiūris į maistą kelia nerimą – valgote per daug ar per mažai, nuolat mąstote apie tai, ką valgote, ar apskritai negalite liautis valgę – tada ši kn...
Knygoje aprašytos medžiojamųjų žvėrių ir paukščių mėsos savybės, apdorojimo, saugojimo, kulinarinio paruošimo pagrindai. Pateikiama apie 700 žvėrienos ir paukšt...
Ar kada galvojote apie tai, kodėl vieni dalykai dera, o kiti ne? Tai pirmoji knyga - unikalus maisto derinių rinkinys - pristatanti vieną derinį po kito abėcėlė...
Ši knyga – tarsi įžanga į vakaruose nepaprastai populiarų, iš rytų atėjusį mokymą, kuris vadinasi makrobiotika. Tai mokymas, kaip subalansuoti žmogaus organizmą...
Saltimbocca, guliašas, daugiauryžis, įdaryti prancūziškieji pyragai, šokoladiniai skanumynai - ar tikrai tai gali pagaminti tik virtuvės virtuozai? Netiesa! pas...
Varškės sūrio pyragas, biskvitinis vyniotinis, Švarcvaldo vyšnių tortas, štrudelis su aguonų įdarų, keksiukai - ar tikrai tai gali pagaminti tik virtuvės virtuo...
Knygos Gyvenimas, pagamintas namuose receptą sudaro ingredientai, kuriems sunku atsispirti:atsiminimai,kelionių dienoraščiai,pasakojimai apie virtuvės šedevrus...
Tobulinti savo virimo įgūdžius be ypatingo teorinio pasirengimo Jums padės šios knygos skyriai: „Valgių parinkimas", „Priedų parinkimas ir valgių puošimas", „Vi...