SUŠIO GAMYBOS RINKINYS Popin Cookin! 28,5g

Prekės ženklas: Popin Cookin

Prekės kodas: 360204009550

Pardavėjas: Assorti.lt

Kaina: 11.99

SUŠIO GAMYBOS RINKINYS Popin Cookin! 28,5g  Tai japoniškas "pasidaryk pats" suši - saldumynų rinkinys. Išradingieji japonų mokslininkai sugalvojo, kaip sumaišius specialius miltelius su vandeniu sukurti ypač tikroviškai atrodančius guminukų suši!Šis stebinantis rinkinys yra saugus ir smagus tiek vaikams, tiek suaugusiems. Pasikvieskite draugus ir sukurkite tikroviškai atrodančius saldumynus. Sudedamosios dalys: cukrus, dekstrinas, augaliniai riebalai, pieno cukrus (laktozė, krakmolas, kukurūzsų sirupas, cukraus sirupas, želatina, jogurtas, vitaminais praturtintas jogurtas, pieno baltymai, vynuogių cukrus, modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos, kalcio karbonatas, kvapiosios medžiagos, stingdanti medžiaga (algino natrio rūgštis), sorbitolis, maistiniai dažai (karamelė, augaliniai dažikliai, kalmarų rašaslas, Cape jazminai, raudonosios mielės, dygminų ekstraktas), standiklis polisacharidas, kalcio laktatas, kalcio sulfatas, emulsiklis, glicerinas, phirofosforo natrio rūgštis.Sudėtyje yra: pieno, kalmarų.Pakuotėje yra: šaukštas; pipetė; minkštas saldainis; milteliai lašišos ikrams gaminti „A“; milteliai lašišos ikrams gaminti „B“; tuno gaminimo milteliai; kiaušinio trynio gaminimo milteliai, sojos padažo gaminimo milteliai; ryžių gaminimo milteliai; dėklas.Papildomai reikės stiklinės vandens.Pagaminimas: 1 ryžių pagaminimas: ovalo formos indelyje „1“ įpilkite vandens iki linijos viduje. Suberkite „ryžių gaminimo miltelius“, ir maišykite šaukštu kol pasidarys ryžių formos ir konsistencijos. 2 kiaušinio trynio pagaminimas: į stačiakampio formą indelyje pipete įlašinkite vandens iki linijos viduje. Suberkite miltelius „kiaušinio tryniui gaminti“, gerai išmaišykite, paskleiskite per visą formelę ir išlyginkite. Palaukite 3 minutes, kol masė sukietės. 3 tuno pagaminimas: į stačiakampio formą banguotomis linijomis pipete įlašinkite vandens iki linijos viduje. Suberkite miltelius „tuno gaminimui“, gerai išmaišykite, paskleiskite per visą formelę ir išlyginkite. Palaukite 3 minutes, kol masė sukietės. 4 jūros dumblio pagaminimas: juodą minkštą saldainį suformuokite taip, kad galėtumėte susukti „lašišos ir kiaušinio suši“. 5 lašišos ikrų pagaminimas: į indelius „A“ ir „B“ ipilkite vandens iki linijos pažymėtos viduje. Miltelius lašišos ikrams pagaminti „A“ pilkite į indelį „A“, maišykite kol ištirps milteliai. Miltelius lašišos ikrams pagaminti „B“ pilkite į indelį „B“, maišykite kol ištirps milteliai. Iš indelio „B“ pipete įsiurbkite skystį, atsargiai perkelkite virš indelio „A“ ir iš 3cm aukščio lašinkite po vieną lašelį, taip pagaminsite daug lašišos ikrų.Sojos padažo pagaminimas: ovalo formos indelyje „1“ pipete įlašinkite vandens iki linijos viduje. Suberkite „sojos padažo gaminimo miltelius“ ir gerai išmaišykite kol ištirps milteliai.Suformuokite suši ir mėgaukitės!