ITALIŠKI makaronai Alfabeto De Cecco, 500g

Prekės ženklas: DeCecco

Prekės kodas: 260107006476

Pardavėjas: Assorti.lt

Kaina: 2.29

ITALIŠKI makaronai Alfabeto De Cecco, 500g De Cecco italų šeimos verslas gyvuoja jau 160 metų. De Cecco gamykloje gaminami aukščiausios kokybės makaronai presuojami bronzinėmis plokštėmis, kad makarono paviršius pasišiauštų – taip geriau prilimpa skaniausi naminiai padažai ir atsiskleidžia skonis.Assorti.lt gurmanų prekių ekspertai rekomenduoja prie De Cecco makaronų rinktis itališkus preciziškai atrinktų pomidorų, rukolos ir baziliko šakelių, sūrio ir kedro riešutų Sacla padažus! • Kruopščiai atrenkami vertingiausi kietieji kviečiai. Smulkintų kviečių grūdų gemalai sudaro bent 67-75% manų kruopų, priklausomai nuo makaronų rūšies, kas suteikia produkcijai ypatingą kviečių aromatą. De Cecco gamybai naudojami kviečiai turi didžiausią įmanomą gliteno koncentraciją (nemažiau 70), tai raktas užtikrinantis kokybę. Glitenas yra svarbiausias proteinas. Jis garantuoja elastingumą ir geresnį paruošimo procesą;• švieži miltai iš nuosavo malūno. Sumalant grūdą tarsi „nurengia“ sluoksnis po sluoksnio , kol išgauna labiausiai vertingą centrinę dalį;• tyras šaltas vanduo iš nuosavo šaltinio šalia gamyklos. Maišant tešlą su šaltu vandeniu(apie 10°C) tenka aukoti daugiau laiko, nei įprastai, bet tai užtikrina natūraliai saldesnį skonį bei vėlesnio paruošimo kokybę;• Paruošta masė yra perleidžiama per bronzines formas, kad būtų grublėtas, akytas paviršius. Ruošiant produktą, tai leidžia padažui bei pagardui prisitvirtinti prie paviršiaus daug geriau. Be abejo, tai prailgina gamybos laiką bei reikalauja daugiau išlaidų, tačiau kokybė yra svarbiausias tikslas.• džiovinimo procesas yra labai lėtas, naudojama temperatūra yra žemesnė nei 65°C. “Pasta” džiovinta aukštoje temperatūroje lengvai atpažįstama: kviečių baltymas yra pažeistas, todėl praranda natūralią geltoną spalvą;• nuolatinė kokybės kontrolė. Šiandien, kaip ir tais laikais, viskas remiasi į meilę makaronams ir nuolatinį tobulumo ieškojimą kiekviename žingsnyje. Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos.