Čiavanprašas, AJURVEDINIS džemas natūraliam IMUNITETO STIPRINIMUI, Dabur, 250 g

Prekės ženklas: Dabur

Prekės kodas: 060116001431

Pardavėjas: Assorti.lt

Kaina: 4.95

Čiavanprašas, AJURVEDINIS džemas natūraliam IMUNITETO STIPRINIMUI, Dabur, 250 gČiavanprašas - žymiausias natūralus vitaminų šaltinis ir ajurvedinis stiprintojas, palaikantis sveikatą ir energiją.Čiavanprašas - pats žymiausias natūralus vitaminų šaltinis ir ajurvedinis stiprintojas (tonikas), palaikantis sveikatą ir energiją.Jį vartodami sustipriname imuninę sistemą, palaikome organizmo jėgas, geriau tvarkomės modernaus gyvenimo ritme, jaučiamės aktyvesni ir sveikesni.Naudoti Čiavanprašą ypač aktualu šiuolaikiniam užimtam žmogui: jis apsaugo organizmą nuo peršalimo, lėtina senėjimo procesą, sumažina alergines reakcijas, saugo nuo išsekimo, stimuliuoja medžiagų apykaitą, suteikia organizmui jėgų, tvarko virškinimo sutrikimus, gerina širdies veiklą.Čiavanprašas - tai natūralus maisto produktas, pagal tradicinį Ajurvedos receptą pagamintas iš daugiau kaip 49 žolelių, vaisių ir prieskonių.Mišinio pagrindą sudaro vienas seniausių žemėje žinomų vaisių amla (Indiškas agrastas, http://ayurveda-foryou.com/ayurveda_herb/amalaki.html), kuris yra turtingiausias vitamino C šaltins.Pagrindinės Čiavanprašo sudedamosios dalys: - amla (Emblika officinalis) - antioksidantas ir imuno-stimuliatorius, karkatshringi (Pistacia integerrima) - apsaugo kepenis, pippali (Piper longum, ilgasis pipiras) - priemonė nuo streso, taip pat padedanti virškinimui, vidarikand (Dioskorea bulbifera) - normalizuoja medžiagų apykaitą, bala (Sida cordifolia, širdalapė sida) - normalizuoja medžiagų apykaitą, šalina stresą. Atidarius naują indelį matyti blizgi plėvelė - tai sidabro sluoksnis (ne pelėsis koks ...). Deja, Europos Sąjungoje sidabro naudoti konservavimui negalima, tad į šiai rinkai skirtą čiavanprašą gamintojas deda kalio sorbatą (E 202).Čiavanprašą rekomenduojama vartoti po arbatinį šaukštelį prieš pusryčius ir prieš miegą. Galima vartoti kaip gėrimą, ištirpdžius jį vandenyje, arba tepti ant duonos. Geriausia jį gerti ištirpdžius stiklinėje šilto pieno, nes taip organizmas jį lengviausiai įsisavina.